top of page
20170526_072652
Kim ny himmel 3
Kim ny himmel 4
Aqvisdeck komposit
Aqvisdeck Pooltak
Aqvisdeck Pooltäckning
En pooltäckning ska vara enkel att stänga och öppna, samt säker mot ofrivilliga bad

OM AQVISDECK

Aqvisdeck är en produkt som har tagits fram för att förenkla och göra poolägandet tryggt och ekonomiskt.
 

Det är också en produkt som är estetiskt tilltalande.
 

Ofta är pooltäckning förenat med arbete. Skydden kan vara svåra att manöverera för en person. Aqvisdecket rullar du enkelt ut för hand över din pool. Det går inte att trampa igenom aqvisdecket, så däcket har maximal säkerhet mot ofrivilliga bad.
 

Om ni har en liten tomt behöver ni inte välja bort poolköpet på grund av det, med aqvisdeck får du altan och pool i ett. Oftast används ytan där poolen är placerad endast för pool.
 

Om poolen finns på en liten tomt är det fantastiskt att kunna utnyttja poolområdet även när man inte badar. Aqvisdecket kan möbleras eller fungera som en lekyta för barnen.

Dra slidern för att se aqvisdeck öppet och stängt

EN SKENA

Aqvisdecket kan idag levereras med endast en skena om man skulle vilja få bort skenan närmast sin egen altan, allt för bättre komfort.

OLIKA NIVÅER

Vi kan idag bygga däcket i olika nivåer (Teleskopslösning) om man vill få till en snygg nivåskillnad på sitt däck som passar till den befintliga altanen eller trädgården.

Aqvisdecket kan bli din nya altan och säkra pooltäckning i ett.
 

Däcket kan även delas i upp till 4 sektioner som kan vara i olika nivåer, allt för att göra däcket mer anpassningsbart till er poolmiljö.​

TÄCKNING

Aqvisdecket kan fås med nästan vilken täckning man vill, trätrall, ädelträ, träkomposit.

Läs mer om beklädnad här

Varm och ren pool som även används som aktivitetsdäck

ANVÄNDNINGSOMRÅDEN

Aqvisdeck kan fungera som till exempel en altan, puttingreen eller vad du nu vill att ditt aqvisdeck ska vara när ditt bad är avslutat. Tänk att ha ett barnkalas i poolen och när det är dags för saft och bullar är redan Aqvisdecket dukat och du rullar det över din pool. 

RENPOOL

När Aqvisdecket är stängt så tätar gummilisten mot underlaget som en effektiv spärr från löv etc. Man spar mycket tid på att inte behöva lägga ner tid på städning.

VARMPOOL

Aqvisdecket har en isolering som överträffar alla alternativa pooltäckningar. Det bästa sättet att spara energi är att inte släppa ut värmen. Kanske vinterbad kan locka?

SVENSK PRODUKT

Aqvisdecket är en svensk produkt, vår fabrik ligger i Mjölby. För att kunna hålla så hög kvalité som möjligt bygger vi samtliga deck för hand.​ 

Aqvisdeckets konstruktion är bara byggd av det bästa råmaterialet.

bottom of page